KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Létrehozva: 2020.03.13.

Tisztelt Tanuló!

A kialakult koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos feladatokról a mai, fenntartói tájékoztatás alapján az alábbi fontos információkat osztom meg Önökkel.

Minden iskolai programot - ünnepséget, iskolai rendezvényt, tábort, erdei iskolát, külföldi utazást, a külföldi nyelvtanfolyamot, valamint a testvériskolai látogatásokat is – hivatalosan is lemondok.

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy iskolánkban továbbra is kiemelten fordítunk figyelmet a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégzésére. A kézmosószer és kézfertőtlenítő szer minden mosdóban folyamatosan biztosított, illetve lehetőség szerint a közösségi terekben is elhelyezünk kézfertőtlenítő szert.

Kérem, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe.

Azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen. Ezt követően értesítsék osztályfőnöküket a kialakult helyzetről.

Mindannyiunk alapvető érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük, éppen ezért folyamatos és nagyfokú odafigyelést várnak el tőlünk és várunk el mi is Önöktől. Felhívom a figyelmüket, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetitek el. Mindkét videó levetítésére minden osztályban lehetőleg minél hamarabb sor kerül.

Segítő közreműködésüket, megértésüket köszönöm.


Üdvözlettel:

Bozó Gábor
intézményvezető
Diana Vadász- Felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium