Felnőttképzési tevékenység nyílvántartásba vételi szám: E-000224/2014.

+36 63/483-790

Hírek


Ránk irányította a nemzetközi figyelmet a látványosan gyors haderőfejlesztés – Maróth Gáspár a Makronómnak

A 2016-ban a kormány által elindított haderőfejlesztési program olyan robbanásszerűen gyorsult fel az elmúlt években, amire senki nem számított a kezdetekben. A haditechnikai beszerzések látványos sikere mellett újraindul a hazai hadiipar is, amely már alapkoncepciójában is tartalmazza a hazai gyártású termékek megjelenésének szándékát a nemzetközi piacon. A lehetőségekről és a fejlesztés irányairól Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztossal, nemzeti fegyverzeti igazgatóval beszélgettünk.

Tovább

Családi örökségből országos szakképzési központ

Megkezdődött a nagy szakképzési múlttal rendelkező Diana Fegyvertechnikai Technikum és Kollégium új időszámítása, hiszen a folyamatos innovációnak köszönhetően 2020 óta már a nyolc osztályra épülő képzésre is van lehetőség.

Tovább

Álláslehetőség

A Telum Fémipari Kft. az alábbi munkakörökben keres munkatársakat:

    -CNC gépkezelő
    -Takarító

Érdeklődni a +36/30 340-3107-es telefonszámon lehet. Önéletrajzot a telum@telum.hu e-mail címre kérjük.

Tovább

„A fejlesztés lényege a folyamatosság”

A tavalyi kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón jelentették be a hazai kézifegyvergyártás újraindítását. A Gestamen Kutatás Fejlesztés Zrt. száz százalékban magyar fegyvercsaládot fejleszt, a pisztolytól a golyószóróig. Bozó Gábort, a cég vezérigazgatóját a fejlesztési folyamatok jelenlegi állásáról kérdeztük.

Tovább