IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK

Kedves leendő tanulóink!
Tisztelt Szülők!

Feldolgoztuk a jelentkezéseket, és elkészítettük az ideiglenes felvételi jegyzéket. Fontos, hogy ezek még nem a végleges felvételi eredményt tükrözik, hiszen mi nem ismerjük, ki mely képzést hányadik helyen jelölte meg. Végleges eredmény 2024. április 26-án lesz, amikorra az Oktatási Hivatal kialakítja a végeredményt az igazgatói döntések és tanulói adatlapok egyeztetése alapján. Ezt követően mint minden iskola, így mi is megküldjük a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést az érintett jelentkezőknek és az általános iskoláknak.

Tehát az ideiglenes felvételi jegyzék nem a végleges felvehetők rangsorát tartalmazza, mivel a listán szereplő jelentkezők közül vannak, akik másik iskolát jelöltek meg első helyen, és ha oda felveszik őket, akkor kikerülnek az intézményünk jegyzékéről, ezáltal azon tanulóknak is esélyük van a felvételre, akik jelenleg a jegyzék végén találhatók.

2024. április 8–10.között a tanulóknak lehetőségük van a megjelölt intézmények közötti rangsor módosításra egy Módosító Adatlap kitöltésével. Amennyiben valaki mindenképp intézményünkben szeretné középiskolai tanulmányait folytatni, és eddig nem az első helyen jelölte meg az intézményünket, akkor ebben az időpontban van lehetősége a módosításra.

A felvételi eljárással és jegyzékkel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén a +36204319722 telefonszámon kérhetnek információt, segítséget.

Sikeres pályaválasztást és felvételit kívánunk minden 8. osztályos tanulónak!

Fegyverműszerész technikus

Tanulmányi terület kód: 0001

Sportedző- sportszervező

Tanulmányi terület kód: 0002