Fegyverműszerész (nappali)

54 863 01 OKJ számú nappali rendszerű Fegyverműszerész szakképesítő vizsgára felkészítő képzés
Jelentkezés feltétele:
  • 18. életévtől 25. életévig
  • Érettségi bizonyítvány
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgála
Képzés időtartama: 2 év
Kedvezmények: A képzés államilag támogatott, amennyiben az első szakma megszerzésére irányul. A fegyverműszerész szakképesítés második szakmaként való megszerzése önköltséges.
Diákigazolvány (50%-os kedvezmény autóbuszra és vonatra). Első szakmás tanulók gyakorlati képzésének ideje alatt ösztöndíj, útiköltség hozzájárulás, munkaruha, étkezési utalvány és ingyenes kollégiumi ellátás illeti meg a diákokat.
A képzés célja:
  • Olyan fiatalok képzése, akik műszaki beállítottságuk mellett érdeklődnek a hadi-, sport-, és vadászlőfegyverek gyártása, javítása és karbantartása iránt.
  • Magyarországon használatban és forgalomba lévő vadászlőfegyverek, kézi-, marok lőfegyverek és sportfegyverek gyártásával, javításával, felújításával, alkatrészek cseréjével- és gyártásával kapcsolatos alaptevékenységek megszerzése.

Az kétéves képzés alatt a diákok az iskola tanműhelyében a fegyvergyártásban is használatos, korszerű gépeken és eszközökkel sajátítják el az alapokat.

A megszerzett szakképesítéssel nem csak a továbbtanulásuk kerül biztosabb alapokra, hanem számtalan fegyvergyártással és javítással kapcsolatos, jogszabály által előírt lehetőséghez és kiváltsághoz jutnak.

Megszerezhető végzettségek: 54 863 01 OKJ számú Fegyverműszerész szakképesítés
Továbbképzési lehetőség:
  • 55 863 02 OKJ számú Vadászpuskaműves ráépüléses szakképesítés
  • Vadászpuskaműves mester oklevél
Amennyiben képzésünkre jelentkezni kíván, úgy a letölthető jelentkezési lapot kitöltve, címünkre visszaküldeni szíveskedjen. A jelentkezési lap beérkezésével automatikusan regisztráljuk a képzésre. A képzés beindulásának pontos idejéről és egyéb tudnivalókról a tanfolyamkezdést megelőző hónapban küldünk értesítést.


Jelentkezz képzéseinkre , vagy keress bennünket további elérhetőségeinken!!!

A képzéshez kapcsolódó tantárgyak:

Jelentkezzen most a képzésre